- Intet PR stunt

Kenny Dalglish avviser at klubbens juniorer er blitt med til Praha kun for turens skyld, og at de er med i hans planer til kampen mot Sparta.

Mye har blitt skrevet spesielt om 16-år gamle Raheem Sterling før kveldens kamp mot Sparta Praha. Det er 61 dager siden vingen fylte 16 år, slik at han ennå har noen måneder på seg til å slå Jack Robinson som var 16 år og 250 dager dag han ble tidenes yngste Liverpool-spiller mot Hull forrige sesong.

Liverpool har imidlertid tatt med en stor tropp på 23 spillere til Tsjekkia, som igjen betyr at fem spillere verken vil komme på banen eller benken mot Sparta Praha. En kan dermed “risikere” at juniorspillerne Sterling, Coady, Flanagan og Robinson ikke en gang er på benken til denne 1/16 finalen i Europa League. Femtemann som vil være ute blir en av keeperne Peter Gulacsi eller Brad Jones.

Kenny Dalglish antyder imidlertid overfor The Times så ikke vil bli tilfelle, og at han da eventuelt vil vrake mer rutinerte spillere til fordel for tenåringene.

- Vi må tenke på om de vil bli værende på benken eller komme på banen på noe tidspunkt, sier manageren om juniorene. – Vi har tatt dem med fordi vi ønsker å benytte dem, hvis det blir behov. Vi har ikke tatt dem med som et PR stunt. De er med i troppen fordi vi behøver dem.

Dette er Liverpools tropp: Reina, Jones, Gulacsi, Johnson, Flanagan, Aurelio, Robinson, Kyrgiakos, Wilson, Carragher, Kelly, Skrtel, Meireles, Cole, Maxi, Jovanovic, Lucas, Coady, Ince, Sterling, Pacheco, Kuyt, N’Gog.

Vi tipper de røde starter med disse 11 i kveld: Reina; Kelly, Carragher, Skrtel, Johnson; Lucas Aurelio; Kuyt, Meireles, Maxi; N’Gog.