- Jeg er ikke sliten

Jordan Henderson frykter ikke at han skal bli utbrent etter at han nå er ferdig med en lang sesong i Premier League, for så å stå over overfor et sluttspill med det engelske ungdomslandslaget.

- Jeg vet at det er managere og spillere som er bekymret over at en skal bliutbrent og spille for mye, men jeg føler meg fin etter denne sesongen, sierHenderson til liverpoolfc.tv.

- Ja, jeg har spilt mye, men jeg har fortsatt mye å gi. Jeg har fortsattenergi. Vi er unge og ønsker å spille fotball og har nå mulighet til å oppnånoe spesielt for vårt land.

- Turneringen i Danmark er virkelig viktig for å få erfaring medturneringsspill, det er noe vi må bli vant med dersom vi skal kunne greie åvinne et VM eller EM på seniornivå.

- Det Tyskland U21 gjorde forrige gang var en inspirasjon. Seks på deres lagendte opp i VM-troppen og gjorde det veldig godt. Alle ønsker å produsere godespillere. Vi har massevis av talent som kan komme opp på neste nivå.

- Hos U21 føler vi at det er en prosess hvor du har en mulighet til ta etskritt videre. Hvis du gjør det bra, da vil Fabio Capello legge merke til det,eller Stuart Pearce vil fortelle ham det. Han ser på flere av våre kamper ogdet er viktig for alle spillerne som er med U21-landslaget.