- Jeg er ingen aggressiv spiller

Raul Meireles forklarte under gårsdagens pressekonferanse hvorfor han fjernet håret like etter sin Liverpool-debut, og han gjorde også et poeng av at han ikke er noen aggressiv spiller.

Portugiseren barberte bort hårmanken etter bare en kamp i Liverpool-trøya.

- Dette er den engelske stilen, forklarte Meireles til det portugisiske pressekorpset.

- Jeg hadde ikke mye hår tidligere heller. Etter min første kamp, mot Birmingham, så jeg et bilde i en avis der jeg la et innlegg. På bildet så det nesten ut som jeg ikke hadde hår, så jeg tok like godt å fjernet det. Min datter barberte det bort. Hun er seks år gammel. Det var kanskje litt dristig, men jeg stoler på henne. Jeg er godt fornøyd med jobben hun gjorde.

- Jeg gjorde det ikke fordi alle ser tøffe ut. Jeg likte bare ikke det bildet. Været i England, med vind og regn, er heller ikke bra for håret ditt. Derfor er det bedre på denne måten.

Selv om han skiftet frisyre, la ikke Meireles om spillestilen da han flyttet til England.

- Det er vanskelig for meg å være aggressiv. Det ligger ikke i min natur. I hver eneste kamp i England er det masse taklinger. Jeg vet ikke om jeg kan lære meg å være så aggressiv. Er du slik som ung, vil du nok alltid være det. Men jeg tror ikke jeg behøver å være det. Det er ikke min stil. Jeg har ikke behøvd å forandre min stil særlig mye for å passe inn i Liverpool. Jeg prøver å gjøre jobben min, slik jeg gjorde I Porto. Jeg er bare slik jeg er.

- Jeg forventer en tøff kamp. Jeg kjenner godt til Braga. De har et godt lag. Manageren er en veldig god manager, som alltid forbereder laget sitt godt på hjemmebane. Det vil selvsagt bli en tøff kamp, men vi er forberedt på det. Selvsagt har jeg snakket med Kenny, og forklart ham at Braga hadde en strålende sesong i fjor. Jeg tror Braga vil bli en tøff nøtt å knekke, men jeg ga Kenny noen tips om hvordan vi kan greie det. Vi vet alle hva vi har å gjøre, og vi vil jobbe veldig hardt. Vi vet vi må yte 100% i denne kampen. Klarer vi det, vil vi ha en god sjanse til å vinne.