- Jeg er ingen helt

Luis Suarez synes ikke han fortjener noen heltestatus etter fem kamper og to scoringer for Liverpool. Men beviset på at uruguayaneren allerede har blitt en kulthelt på The Kop er at sangen hans, «Just can't get enough», runger over tribunen både titt og ofte.

- Den eneste delen av sangen jeg kjenner igjen selv er navnet mitt, avslører Suarez til LFC Weekly.

- Det virker som fansen i denne klubben spiller en betydelig rolle. En større rolle enn i en del andre klubber, legger han til.

- Selv om jeg ikke forstår eksakt hva de synger, vet jeg at navnet mitt blir nevnt. Det er viktig for meg, påpeker spissen.

- Jeg har bare vært i klubben i halvannen måned, så det er fint å se at fansen er fornøyde. Jeg kom hit for å jobbe hardt for laget og gjøre mitt absolutt beste. Dersom de synger navnet mitt, kan det kanskje tyde på at jeg har gjort jobben min bra. Men det skal spilles mange kamper, og det vil gå lang tid før jeg er en skikkelig helt. Det er for tidlig til det, sier han beskjedent.

Suarez sin slepne teknikk og uforutsigbare spillestil har imidlertid slått han hos Liverpools supportere. Spissen forteller at spillestilen er selvlært fra kamper han spilte sammen med sine eldre brødre og venner på gata hjemme i Uruguay.

- Kampene var tøffe. Ikke minst fordi jeg kun var åtte eller ni år gammel, og spilte mot vennene til broren min, Paolo. De var 14 eller 15. Nesten menn. Jeg var mindre, og alle trødde til i taklingene. Ingen forsøkte å skade noen andre med vilje. Dersom taklingene ble i overkant tøffe, ba de om unnskyldning.

- Selv synes jeg at jeg er den dårligste fotballspilleren i familen. Den beste av oss brødrene jobber nå som baker. Han spiller jevnlig fotball bare for moro skyld. Han er bedre teknisk og besitter et større talent enn oss andre, er den oppsiktsvekkende påstanden fra Liverpools nye nummer 7.