- Jeg er klar til kamp

Martin Kelly bekrefter at han er kvitt lyskeproblemene han fikk kjenning med etter å ha spilt for England U21 på Island.

Høyrebacken ble ikke med U21-landslaget til Norge, men ble sendt hjem fra Island da han kjente antydning til en lyskestrekk etter kampen på sagaøya. Nå erklærer han seg helt skadefri, og klar for kamp mot Manchester United i morgen.

- Jeg ble sendt hjem for sikkerhets skyld, etter at jeg kjente antydning til en lyskestrekk. Smertene er helt borte nå. Jeg trente på mandag, hadde fri på tirsdag, og trente igjen på onsdag. Det er bra, og nå ser jeg frem til det som blir en tøff test for laget, sier Kelly til Liverpoolfc.tv.

Man Utd er ubeseiret så langt denne sesongen, og står med 19 poeng på de sju første kampene. De har scoret hele 24 mål på disse.

- Dersom vi spiller slik vi har pleid å spille på Anfiled, og gjør vårt beste og spiller vår egen fotball, har vi en god mulighet til å vinne. Vi vet hvor gode vi er, og vi har tro på oss selv. Det har fansen også. Supporterne blir viktige i morgen. De vil støtte oss, og være vår tolvte mann, konstaterer Kelly.

- Alle er spente på denne kampen. Vi vil jobbe hardt på treningsfeltet, og så vil vi se frem til kampen. En seier over Man Utd er alltid fantastisk, uansett hvordan ting ligger an. Det er hva vi går for.

- Det blir en tøff og jevn kamp, men dersom vi klarer å gjennomføre planene vi har lagt på treningsfeltet, kan vi vinne kampen.

Dersom han får spille, vil Kelly få bryne seg på Ashley Young. Den tidligere Aston Villa-spilleren har fått en pangstart i Manchester United.

- Alle vet hvor god Ashley Young er, men til syvende og sist er han bare en vanlig fotballspiller han også. Et menneske. Det vil selvsagt bli tøft å møte ham, men det handler ikke bare om Ashley Young. De vil ha 10 andre spillere i verdensklasse på banen også.

- De har kvalitetsspillere i alle lagdeler, så det eneste du kan gjøre er ditt beste. Det er alt jeg noensinne har gjort for Liverpool, og fansen skal vite at jeg vil forsøke å gjøre mitt beste mot dem i morgen også.

Kelly har spilt 32 førstelagskamper for Liverpool så langt. Han har bare spilt mot Man Utd en gang tidligere. Det var i 1-0 tapet i FA-cupen på Old Trafford i januar.

- Glen Johnson var opptatt med fødsel, så jeg ble kastet ut i det. Det var fantastisk å gå ut på Old Trafford iført Liverpool-drakt, og skulle vise hva du er god for. Nå har jeg sjansen til å spille mot dem på Anfield. Det er strålende. Vi vil ha supporterne på stadion og millioner av fans verden over på vår side, og forhåpentligvis får vi det resultatet vi ønsker oss.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.