- Jeg er lykkelig i Liverpool

Reina kan ennå ikke se for seg et tidspunkt han vil returnere til Spania. Plass i Champions League er målsettingen denne sesongen. Har lært av alle tre managerne han har hatt i Liverpool.

Ifølge Pepe Reina er Liverpools målsetting denne sesongen å returnere til Champions League, men utelukker ikke at de røde kan være med å kjempe om en tittel dersom laget når formtoppen. Keeperen trives utmerket i klubben.
- Målsettingen er å forbedre oss, sier Reina i en webchat på eurosport.com.

- Hvis vi når formtoppen, kan vi også vinne en stor tittel. Hovedmålsettingen er å returnere til Champions League, så Premier League er prioritert.

- Supporterne drømmer om suksess, men det er et nytt prosjekt med fornyede ambisjoner. Vi har den beste støtten i verden, de er alltid med oss.

- Det er for tidlig å forutsi hva som skjer med tittelen. Vi er i en overgangsfase, gjenoppbygger laget, og vi håper å være tilbake blant favorittene snart.

- Jeg har sagt det mange ganger at jeg er lykkelig i Liverpool. Jeg kan ennå ikke se for meg et tidspunkt jeg vil returnere til Spania.

Arsenal kom med bud på keeperen i 2010.
- I mine tanker har jeg alltid ønsket å bli værende i Liverpool. Jeg ble smigret av interessen fra et storlag (Arsenal). Klubben bestemte seg for å ikke selge meg, og det var slutten på diskusjonene.

Reina har spilt under tre managere i Liverpool – Rafael Benítez, Roy Hodgson og Kenny Dalglish.
- De tre har hatt suksessfulle karrierer, men med forskjeller. Rafa liker å jobbe med organiseringen og skvise maksimalt ut av alt. Roy foretrekker å gi defensive ordre. Kenny liker å gi spillerne frihet og magi. Hver og en har gode ting som vi har lært av.

Reina vet hva kampen mot Manchester United betyr.
- Det er et meget viktig øyeblikk i sesongen for begge lag. Vi har en plikt til å gi alt og forsøke å vinne. Vi vet hvor viktig denne kampen er for fansen.