- Jeg er priviligert

Joe Cole har ikke hatt noen stor debutsesong i Liverpool-trøya, men London-gutten insisterer på at han likevel føler seg priviligert som får spille for Anfield-klubben.

Skader har ødelagt mye av den tidligere Chelsea-spillerens første sesong på Anfield. Men Cole er likevel takknemlig for de 26 kampene han har fått spilletid i.

- Jeg er priviligert som spiller for Liverpool FC, og priviligert som er en profesjonell fotballspiller. Det smarteste du gjør som spiller er å sørge for at du ikke tar ting for gitt, ettersom vi lever et flott liv. Det er ingenting du ønsker å forandre på, uttaler midtbanespilleren til LFC Weekly.

- Denne sesongen har vært litt av og på for meg, men fotball handler om oppturer og nedturer, og noen ganger må du bare innfinne deg med denne karusellen. Jeg må prøve å se lyst på tilværelsen, og fortsette videre, legger han til.

- Jeg synes det er morsomt å spille fotball for øyeblikket, og tar hver eneste dag som den kommer. Jeg sørger for at jeg jobber hardt hver eneste dag, fra det øyeblikk jeg entrer treningsfeltet til jeg går av igjen.

Cole er også henrykt over at han ble gjenforent med sin gamle trener i Chelsea, Steve Clarke.

- Jeg tror ikke du finner noen bedre trener enn Steve Clarke. Gutta trives virkelig med treningene, og selv kommer jeg på trening med et stort smil om munnen hver eneste dag. Jeg tror alle guttene er fornøyde, og resultatene har blitt bedre.

Cole skryter også av rekordkjøpet Andy Carroll.

- Han minner meg om Didier Drogba. Andy er bare 22 år. Vi vet alle hvilken strålende spiller Didier er, men han var ikke på et slikt nivå da han var på samme alder. Andy vil fortsatt utvikle seg mye som spiller, så han kan bare bli bedre og bedre. Han er en flott fyr, og jeg tror man skal få problemer med å finne to bedre spillerkjøp i januar enn Andy og Luis Suarez.