- Jeg føler meg i bedre form

Jordan Henderson innrømmer at han har et stykke igjen til å vise sitt beste for Liverpool, men mente at kampen mot Exeter var et skritt i riktig retning for ham.

Av Liverpools nye kjøp i sommer er nok 21-årige Jordan Henderson den som har slitt mest etter sin overgang fra Sunderland. Enten det har vært ute på høyrekanten eller sentralt har den løpsvillige midtbanespilleren ikke greid å sette sitt preg på kampene.

- Jeg er ganske fornøyd med min prestasjon mot Exeter, reflekterer Henderson etter 3-1 seieren i Carling Cup. – Jeg føler at jeg fortsatt har mer inne, men jeg har arbeidet hardt og føler meg bedre i form. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å bli bedre.

- Jeg ønsker bare å spille fotball, jeg vil spille hvor det skulle være på banen.

- Dommeren gjorde riktig. Jeg spilte ballen for langt foran meg, og selv om jeg ikke kastet meg gikk jeg for lett i bakken, erkjenner Jordan videre til Liverpool Daily Post om situasjonen hvor han fikk gult kort for filming.

- Vi bryr oss om Carling Cup, da vi ønsker å vinne trofeer. Det er en av årsakene til at jeg er her. Når du kommer til en klubb som Liverpool så gjør du det for å vinne. Vi har fått en god start på sesongen og må holde det gående.

- Vi spiller til tider god fotball. Jeg tror vi fortsatt kommer til å bli bedre og vi kan bli mer samspilte, men vi har forbedret oss defensivt.

- Du kan se at vi har en sterk tropp. Vi ønsker å vinne hver kamp og den mentaliteten er så viktig. Liverpool er en enorm klubb og har alltid vunnet trofeer og vært blant topp fire, og vi går for å gjenta det.