- Jeg gikk ikke for pengene

Gäel Clichy forteller at han ville fått betalt nesten like mye i Liverpool som i Manchester City, men benekter at penger var motivasjonen for å velge City foran de røde.

Gäel Clichy var førstevalget til Liverpool da de skulle forsterke venstrebacksposisjonen i sommer. Den tidligere Arsenal-backen valgte heller Manchester City da de meldte seg på i kampen om underskriften hans sent, og £7 millionersovergangen ble sluttført denne uken.

- Kontakten med Liverpool var veldig seriøs. Jeg pratet med Damien Comolli på telefon, og har kjent han en stund. Jeg ønsket å bli i Premier League. City ga meg sjansen til å spille i Champions League. Jeg vet ikke om det også vil være slik over de neste sesongene, men i år vil vi være med der, sier Clichy til L'Equipe.

Han benekter at det var pengene som gjorde at han valgte City.

- Penger? Jeg ville tjent nesten det samme i Liverpool. Lønningene til forsvarsspillere er ganske like. Jeg kan forstå hvorfor folk tror at pengene var motivasjonen, men det er ikke tilfelle. Tilbudet fra City kom sent, men jeg behøvde ikke tenke mye over det.