- Jeg hadde ikke tid til å vente

Fernando Torres er historie i LFC. I dag prøvde han å forklare overfor pressen hvorfor han forlot Anfield, og sier han ikke vil feire hvis han scorer på søndag.

Røde supportere vil trolig være dyktig lei av å høre om Fernando Torres. Det er imidlertid vanskelig å prøve å ignorere den tidligere toppscoreren på Anfield, på en dag hvor han ble presentert for pressen på Stamford Bridge og hvor det bare er to dager til hans forventede debut mot Liverpool.

- Jeg har bare gode ting å si om folk i Liverpool og spesielt supporterne der. Jeg hadde det fint i tre og et halvt år der. De sørget for at jeg følte meg bra, sa Fernando Torres på dagens pressekonferanse. - Hvis jeg scorer på søndag vil jeg ikke komme til å feire.

- Jeg kommer aldri til å si noe vondt om klubben, eller byen. Jeg forstår at de vil være sinte og ikke vil forstå min avgjørelse, men jeg er sikker på at jeg i løpet av de neste dager og uker vil forklare alle årsakene til det.

- Da jeg var en fan av Atletico Madrid som yngre kunne jeg aldri forstå hvorfor spillere forlot klubben. Siden skjønte jeg at det var til det beste for dem selv, deres familier og deres karrierer.

- Jeg er sikker på at de til slutt vil skjønne hva jeg nå har gjort, og tenke på en annen måte. Fotball er slik, en dag elsker folk deg for så å hate deg den neste.

- Jeg bestemte meg for å reise så snart jeg hørte at Liverpool og Chelsea var i samtaler. Jeg var den første som gikk til manageren og alle folk i klubben og fortalte dem at jeg ønsket å gå. Jeg kan ikke huske datoen, men kanskje var det 10 eller 12 dager før transfervinduet stengte.

- I den siste måneden eller to har jeg spilt i nærheten av mitt beste, og funnet tilbake til formen, svarte spissen på spørsmål om hans dårlige spill i høst. Noen vil si at han ikke har virket interessert.

- Jeg mistet aldri mine ambisjoner. Folk snakker om at jeg ikke ville nok, men det er bare deres oppfatning. Jeg har ikke bare spilt i seks måneder, men i tre og et halvt år, og jeg prøvde hele tiden å hjelpe klubben framover.

- Jeg kunne ikke si nei til Chelsea. Å vinne Champions League er hovedmålet for alle fotballspillere. Jeg vet at denne klubbens ambisjoner er de samme som mine.

- Liverpool har også ambisjoner, men det vil ta tid for dem å komme tilbake. Jeg hadde ikke tid til å vente.