- Jeg har fullt fokus på kampen

Kenny Dalglish forsikrer alle Liverpool-supportere om at han har fullt fokus på morgendagens kamp mot QPR, trass i mye medieoppmerksomhet rundt dømmingen på Craven Cottage og FA-tiltalene mot LFC og Luis Suarez denne uken.

Dalglish er sikker på at hans lag ikke blir distrahert av dette.

- Det som skjedde på Craven Cottage har kun distrahert meg på den måten at jeg har blitt nødt til å svare på spørsmål om det, uttaler skotten til Press Association.

- Det var en distraksjon jeg måtte ta hånd om, men det vil aldri ta fokus bort fra det vi prøver å få til på banen og på treningsfeltet, fortsetter han.

- Vi vil gjøre det vi alltid har gjort, og det er vårt beste. I tillegg håper vi at vi kan ha litt hell med oss denne gangen.

- Jeg synes det er vanskeligere å løfte laget etter kamper der de har spilt elendig. Du kan ikke anklage dem for det etter Fulham-kampen. Tap er aldri hyggelig, og vi legger lista høyere enn som så. Det vil ikke være vanskelig å motivere spillerne etter mandagens kamp.

- Det er kun dersom de kontinuerlig presterte som mot Tottenham i høst at du ikke vil støtte dine spillere. De har ikke gjort det. Denne sesongen kunne vi ha vunnet alle kamper vi har spilt utenom Tottenham-kampen, så jeg skjønner ikke hvorfor vi skal være misfornøyd. Det eneste vi er skuffet over er at spillerne ikke har fått som fortjent, i form av poeng og scoringer. Prestasjonen mot Fulham var god nok til å vinne kampen.

- Vi hadde en god resultatrekke før Fulham-kampen. Vi overreagerte ikke da, så vi overreagerer heller ikke etter et tap.