- Jeg har kommet hit for å vinne titler

Adam har ingen problemer med å ofre sin imponerende scoringsstatistikk dersom det betyr trofeer for Liverpool. Synes samspillet med lagkameratene fungerer bra. Clarke fornøyd med Aquilani.

Charlie Adam var hyppig å finne på scoringslisten i Blackpool, og i går åpnet han kontoen også i Liverpool med nettkjenning fra straffemerket i 6-3-seieren mot Malaysia XI. Imidlertid er han mer opptatt av at Liverpool skal gjøre det bra enn personlig heder.
- Guttene har tatt meg meget godt i mot og hjulpet meg fint inn på laget. Jeg er fornøyd med det jeg har vist på banen så langt, sier Charlie Adam til Daily & Sunday Express.

- Men jeg har kommet til Liverpool for å vinne titler. Jeg vil bytte alt mot det, selv om det ville bety at jeg ikke scorer i det hele tatt neste sesong.

- Det kommer til bli vanskelig, men med våre seneste signeringer har jeg tro på at vi kan være en genuin trussel ikke bare i Premier League, men i cupene også.

I de to første kampene for Liverpool har Charlie Adam gjort et godt inntrykk. Samarbeidet med lagkameratene ser ut til å fungere bra.
- Forståelsen ute på banen har vært meget god. Det føles som vi har spilt sammen lenge, men Liverpool har mange talentfulle midtbanespillere, typer som Gerrard, Lucas, Meiereles og Henderson.

- Jeg tror kampen om plassene vil være bra for klubben. Jeg trives med en slik utfordring. Jeg er sikker på at de andre spillerne gjør det også.

Steve Clarke var fornøyd med det Alberto Aquilani presterte mot Malaysia. Midtbanespilleren spilte 2.omgang.
- Samarbeidet med Adam og Aquilani var bra. Det de viser er meget lovende. Vi har hele tiden visst hvilken god spiller han er, uttaler Clarke

- Han besitter kvalitet til å stå på og kjempe om en plass på førstelaget. Turen har hjulpet spillerne til å finne seg til rette og knytte bånd med hverandre.