- Jeg har mer å gi

Luis Suarez insisterte på at han har mer å gi, da han i dag mottok prisen som Standard Chartered Player of the Month for september.

Suarez sanket hele 65% av stemmene da man skulle kåre «månedens spiller» på Liverpoolfc.tv. Jose Enrique fulgte på 2.plass med 13% og Lucas Leiva på 3.plass med 6%. Suarez vant tilsvarende avstemning også i august, og det er totalt fjerde gang at uruguayaneren blir kåret til «månedens spiller» etter at han kom til Liverpool i januar.

Suarez spilte fire kamper i september, og gjorde ett mål. Scoringen kom i 2-1 seieren over Wolverhampton.

- Jeg er veldig glad, for det er viktig for en spiller å bli anerkjent av supporterne og få tilbakemelding på at man gjør en god jobb. Det viktigste er dog at laget fortsetter å plukke poeng, uttaler Suarez til klubbens nettside.

- Jeg kan fortsett bli bedre, og yte litt mer. Jeg er totalt sett fornøyd med hvordan laget spiller, men fra et personlig ståsted ønsker jeg å bidra med litt ekstra for laget.

- Vi kunne fort ha vunnet kampen mot Manchester United. Vi hadde flere muligheter til å score enn de hadde. Jeg tror de bare hadde en eller to målsjanser, mens vi hadde fire eller fem veldig gode sjanser til å vinne kampen.

- Hovedsaken var at laget spilte bra, og vi er fornøyd med spillet. Det lover godt foran resten av sesongen. Vi kan slå hvem det skal være. Laget er i god form, og vi har stor tro på oss selv. Det er også fint at manageren får se at vi har ambisjoner om å vinne trofeer. Men enn så lenge tar vi en kamp om gangen, og håper å vinne de neste kampene.

- Jeg synes de nye spillerne har vært positive tilvekster, og har hjulpet laget mye. Selv om disse er nøkkelspillere, er det viktig at hele troppen vet at vi står sammen om dette. Ingen spiller er større enn noen annen. På banen er vi alle like mye verdt.

- Jeg håper vi kan få en seier igjen når vi møter Norwich. Det er en viktig kamp foran egne fans, så jeg håper vi kan plukke alle tre poengene og gi alle noe å smile over.