- Jeg har tro på Liverpool

Pepe Reina sier at stemningen på Anfield er forandret, og etter samtaler med Damien Comolli ser han fram til en aktiv handlesommer og positiv neste sesong.

Ryktene gikk om at Pepe Reina kunne være på vei bort fra Liverpool etter denne sesongen. Keeperen skal også ha hatt en klausul i sin kontrakt som åpnet for salg dersom de røde ikke kvalifiserte seg for Champions League. Nylig bekreftet han imidlertid at han likevel ønsker å fortsette på Anfield. Han sier nå at han ikke minst ser optimistisk på fremtiden etter samtaler med Damien Comolli og John W. Henry.

- Jeg mener at vi de siste ukene har vist at vi er på rett vei og vi må fortsette med det, sier Reina til AP.

- Neste sesong vil bli mer positiv og jo fortere vi responderer og forbedrer oss jo bedre vil det være for klubben. Det vil ikke skje over natten, det kan ta litt tid, men vi er optimistiske.

- Jeg tror eierne planlegger en stor sommer og forhåpentligvis vil være med å kjempe om transferkjøp og at de spillerne som kommer inn vil bidra til at troppen blir bedre.

- Jeg har også snakket med Comolli, spurt om fremtiden, og jeg tror på denne klubben og planene fremover.

- I desember og januar tror jeg de fleste, ikke bare oss spillere, tvilte på om vi var gode nok.

- Jeg følte aldri at jeg måtte reise da jeg trodde på framtidsutsiktene, men det var ingen hyggelig situasjon og stemningen var ikke god. Heldigvis er ikke det lenger tilfellet.

- Nå glemmer vi fortiden, nå dreier det seg om en lysende fremtid som vi har foran oss.

- Jeg trives her og min familie ønsket virkelig at vi skulle bli.