- Jeg står i gjeld til klubben

Kenny Dalglish synes han har mye å takke Liverpool FC for, og ønsker å gjøre det bra for fotballklubben som betyr så mye for ham.

- Det er en stor gjeld som må betales tilbake. Jeg ønsker å gjøre det bra for en fotballklubb som betyr så mye for meg, sier Kenny Dalglish.

-  Du ønsker å gjøre det bra, ikke bare for deg selv, men for alle som støtter klubben, fordi jeg ikke ville ha vært den Kenny Dalglish som jeg er her i dag dersom det ikke hadde vært for denne fotballklubben.

- Det vil bli litt følelsesladet vil jeg tro, men det er til fordel for klubben. Vi ønsker å snu det til noe positivt for alle.

- Hvis supporterne synes det er hyggelig å se meg tilbake, er det ikke en like stor ære som det er å være tilbake.

- Vi vet begge hva vi mener om hverandre. For meg kommer det til å bli fantastisk og forhåpentligvis en seier for anledningen.

- Det er en fantastisk begivenhet uavhengig av personlighetene som er involvert. Jeg ser virkelig fram til å gå opp trappene og ut til benken.

- Jeg vet det kommer til å bli fokus på meg selv ved anledningen, men jeg vet at støtten fra fansen ikke bare kommer til å være til meg, det kommer til å være for alle.

- Hvis vi kan få et løft fra våre skuldre og en seier av det, da vil alle ha hatt sin rolle.