- Jeg trenger ikke hvile

Luis Suarez føler at han kan spille alle Liverpools kamper selv om han nesten ikke har hatt ferie i sommer. Spissen er godt fornøyd med sesongstarten.

Luis Suarez hadde ferie i kun en uke etter Copa America. Spissen har ikke vist noen tegn på at han har vært sliten. Kenny Dalglish forsøker å matche ham forsiktig, og valgte å begynne med uruguayaneren på benken mot Arsenal. 24-åringen har nylig vært på langtur til Kharkov for privatlandskamp mot Ukraina, men håper likevel å få spille mot Stoke på lørdag.
- Jeg ønsker å spille alle kampene jeg kan for Liverpool, sier Luis Suarez til Daily Mirror.

- Jeg ønsker ikke hvile i det hele tatt. Selv om jeg bare hadde en uke med trening før jeg spilte igjen, følte jeg meg bra. Jeg er bare 24 år.

- Jeg var glad for å komme tilbake i trening på Melwood ettersom jeg hadde savnet stemmingen på treningsfeltet og ønsket å komme tilbake å spille på Anfield. Så det var meget spesielt for meg å komme tilbake

Suarez er svært fornøyd med at Liverpool har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. Han er sulten på mer sølvtøy etter triumfen i Copa America.
- Å hente alle disse spillerne er veldig positivt. Jeg hååer det kan hjelpe Liverpool til å komme tilbake der de bør være, noe som er å kjempe om å vinne ligatitler.

- Alle spillerne har samme ambisjon. Jeg vet det etter å ha vunnet Copa. Jeg ønsker å vinne ting med Liverpool.

- Kenny er den som har signert spillerne, men disse spillerne har kommet til Liverpool med samme ambisjon om å få klubben til å vinne igjen.

- Ingen har kommet hit med forestillinger om at de er bedre enn noen andre. De har kommet hit med planer om å spille på laget og gjøre laget, troppen og klubben bedre.

Luis Suarez er fornøyd med Liverpools sesongstart.
- Totalt setter har starten vært god. Første omgang mot Sunderland var utmerket, fantastisk.

- I andre omgang ble vi litt slitne. Det var første kampen for sesongen. Det er alltid vanskelig med åpningskamper.

- Jeg synes vi var langt sterkere mot Arsenal og spilte godt lenger. Jeg er veldig sikker på at vi kommer til å fortsette å ligge på den standarden i år.