- Jeg velger ut transfermålene

Kenny Dalglish forklarer at det er han som velger ut hvilke spillere Liverpool skal kjøpe, mens fotballdirektør Damien Comolli ordner det økonomiske i avtalene.

Liverpool hentet inn syv førstelagsspillere i forrige overgangsvindu.
- Damien har gjort en fantastisk jobb, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Jeg tror jeg har sagt det før, men det er tilsvarende til slik jeg hadde det i andre klubber tidligere. Jeg forhandlet aldri om det økonomiske. Jeg syntes jeg ikke var så veldig god til det, så det var ikke noe poeng for meg å gjøre det.

- Da jeg var manager her tidligere, gjorde Peter Robinson alt, og han var fantastisk. Han gjorde alt bortsett fra å bestemme spillerne, og det er nøyaktig det samme her nå.

- Damien ordner det økonomiske, mens jeg velger spillerne. Det blir foretatt mye speiding, men jeg bestemmer hvilke spillere som kommer inn. Damien gjør en fantastisk jobb med å kutte ned til de mest sannsynlige kandidatene.

- Straks vi har identifisert hvem vi ønsker, forsøker han å hente dem. Jeg har ingen problemer med å jobbe på den måten fordi jeg tror ikke at jeg er godt nok kvalifisert til å snakke om finanser.

Liverpool har kjøpt spillere for £114M i år, men har fått igjen omtrent £80M på spillersalg.
- Det finnes ikke en klubb som har hatt suksess uten å ha brukt penger. Jeg har ingen problemer med å snakke om penger fordi uten penger ville de ikke hatt den spillestilen.

- Vi har måttet ha penger for å forandre spillestil og hente inn spillere som har tilført noe annet enn de spillerne som var her tidligere.

- Jeg synes det er viktig å ha penger tilgjengelig uansett hvem som leder fotballklubben, dersom det er mulig.

Kenny Dalglish hentet inn Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson i sommer. Nå kan Liverpool igjen spille angrepsfotball i høyt temp slik supporterne liker.
- De spilte bra mot Bolton, men vi har fått belønning for det. Vi tok tre poeng. Spillerne har fått sin hyllest, men nå må de igjen fokusere på seg selv.

- Spillerne som har kommet inn, ikke bare i denne fotballklubben, men i enhver fotballklubb, kommer til å reflektere den personen som sitter i ledelsen.

- Alle har ulike ting de ser etter i en spiller. Jeg har mine. Jeg har måten vi ønsker å spille på i tankene. Det er kanskje annerledes enn det folk gjorde her tidligere. Jeg vet ikke.

- Alt jeg vet, er at jeg ikke kan etterligne andre. Jeg kan bare gjøre det selv. Hvis jeg forsøker å kopiere andre, vil jeg mislykkes.

Dalglish synes det har gått greit å komme inn etter Roy Hodgson og innføre sin egen filosofi.
- Det har ikke vært vanskelig i det hele tatt. Selv på slutten av forrige sesong var treningene førsteklasses. Guttene var utmerket. Selv de som har reist, kunne du ikke be om mer fra. Vi har ikke hatt noen problemer med dem på trening, og det har vist seg på banen.

- Desto bedre du trener, jo bedre mulighet har du for å gjøre en god dags arbeid når det kommer til kamp.

18 spillere har forlatt Liverpool i sommer, enten permanent eller på lån.
- Det ville ikke ha vært rettferdig dersom vi hindret noens karriere. Dersom noen kan dra og det er økonomisk riktig for klubben, hvorfor skulle vi stoppe dem fra å dra? Det ville ikke ha vært riktig.

- Guttene har vært gode nok til å komme hit og forsøkt sitt beste for å lykkes. Vi trenger ikke å kaste dem i fengsel. Vi lar dem dra, dersom det passer alle.

- Jeg vet ikke hva forskjellen er når det gjelder antallet i troppen, men det er ingen forskjell som jeg har lagt merke til. Noen spillere har reist, men det er fortsatt en god del her. Det er et lykkelig sted å komme på jobb.