- Jeg vet jeg ikke får starte hver landskamp

Andy Carroll sier i et intervju med FourFourTwo at han er inneforstått med at han ikke er garantert en plass i startoppstillingen til det engelske landslaget. England spiller som kjent EM-kvalifiseringkamp i Bulgaria i kveld.

- Jeg føler at jeg er en del av troppen nå, men jeg har selvsagt fortsatt mye å jobbe med. Forhåpentligvis kommer jeg med i troppen flere ganger, men jeg vet jeg ikke kommer til å være i startoppstillingen hver gang. Så jeg må bare jobbe videre, sier Liverpool-spissen.

- Første gangen jeg sluttet meg til landslagstroppen var jeg litt nervøs, men jeg ble ønsket velkommen av alle. Og andre gangen jeg ble innkalt var det som om jeg hadde vært der en million ganger. De andre guttene hjelper meg på trening. Det er mange rutinerte karer i troppen, noe som alltid er til hjelp, legger han til.

- Jeg har spilt mot de fleste i troppen på klubbplan, så jeg hadde snakket med de fleste av dem før jeg møtte dem med landslaget. Jeg snakker mye med Joe Hart. Han er en god kamerat. Og Glen Johnson også. Han er jeg jo lagkamerat med i Liverpool, så jeg snakker med ham daglig.

- Det er bra for England at spillere som Jack Wilshere er i ferd med å slå igjennom. Selv føler jeg at jeg spiller bra, og var henrykt da jeg fikk mitt første mål for England mot Ghana i vår. Det var en utrolig følelse å score det målet. Stewart Downing tok ned ballen, og den landet rett foran meg. Jeg satte den i mål. Det var nydelig å få det målet. Jeg hadde vært ute med skade i en lengre periode like før dette, så det var godt å komme tilbake og score. Det var en flott følelse, spesielt siden det var på Wembley. Det gjorde det enda bedre. Alle feiret vilt, og det er en utrolig god følelse å se 90 000 mennekser hoppe opp og ned og hyle av begeistring. Det var strålende.

- Av og til tenker jeg at det er nesten utrolig at jeg spilte for Newcastle i fjor, og nå er jeg i Liverpool og spiller for landslaget, med alt som følger med. Jeg tar det som det kommer. Det er det viktigste.

- Når jeg trener med England ser jeg opp til Peter Crouch. Det er en merkelig følelse, da jeg ikke er vant til å se opp til folk, avslutter en spøkefull Carroll.