- Johnson kan bli matchvinner oftere

Lucas Leiva mener at Glen Johnson nå er tilbake i sin beste form, og tror det kan bety at høyrebacken finner veien til nettmaskene hyppigere.

- Johnno har slitt med skader de siste månedene, men er nå skadefri igjen. Hans selvtillit er tilbake, og vi er glade på hans vegne, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet hva han er kapabel til, og han scoret det som viste seg å bli et svært viktig mål. Vi er godt fornøyd med eget spill, spesielt i første omgang. Chelsea forandret systemet sitt i annen omgang, og vi mistet rytmen litt når de utlignet. Men vi holdt det gående, og fikk mål nummer to som vi var ute etter, fortsetter brasilianeren.

Lucas er veldig godt fornøyd med hvordan samarbeidet med midtbanemakker Charlie Adam har utviklet seg.

- Charlie er en offensiv spiller, og man kunne se hvilke kvaliteter han besitter ved hans målgivende pasning til Glen.

- Det er veldig mange nye spillere på dette laget, og det tar litt tid før alle er blitt vant til hverandres spillestil. Jeg trives virkelig sammen med Charlie på midtbanen. Jeg prøver å gi ham mulighet til å gå fremover, ved å slå nøkkelpasninger. Når vi må forsvare oss er han alltid med bakover og hjelper meg, og jo flere kamper vi får sammen jo bedre vil vi bli.