- Jovanovic fortjener mer spilletid

Serbias landslagssjef Vladimir Petrovic synes Milan Jovanovic bør få mer spilletid i Liverpool. Kantspilleren har bare vært på banen i to av de seneste 18 kampene for de røde, men imponerte for Serbia i går.

Milan Jovanovic ble sett på som en av Serbias beste spillere. 29-åringen startet samtlige tre gruppespillskamper i VM og scoret vinnermålet mot Tyskland. Mangel på spill for Liverpool etter overgangen fra Standard Liege sist sommer har ført til at han ikke har blitt innkalt til landslaget de seneste månedene. I går imponerte kantspilleren i Serbias 2-1-seier mot Nord-Irland. Han kom inn på stillingen 0-1 ved pause, og var med på å snu kampen.
- Jeg er ikke overrasket over Milan. Jeg vet at han er en spiller som kan spille med en meget høy standard, uttaler Vladimir Petkovic ifølge Sporting Life.

- Det er umulig at en slik god spiller glemmer hvordan fotball skal spilles. Han er spesiell. Han hadde et spesielt ønske om å spille for oss her.

- I det siste har han vært en av våre beste spillere. Jeg synes han fortjener flere sjanser (i Liverpool). Hvis han får sjanser, vil han snart være på samme nivå igjen.

Landslagstreneren fikk spørsmål om Milan Jovanovic bør vurdere et klubbskifte.
- Bare han kan svare på om han bør reise eller ikke. Jeg ønsker ikke å snakke om det.