- Kan bli tittelutfordrere neste sesong

Dirk Kuyt føler at Liverpool FC er nær ved å kunne være tittelutfordrere slik som i 2009. Ytterligere noen gode spillerkjøp så tror nederlenderen at de røde kan være med i kampen om ligagullet.

- Det er litt av den samme følelsen som i 2009 da vi var meget nærme og havnet på andre, uttaler Dirk Kuyt til Daily Mirror.

- Jeg hadde følelsen av at dersom vi gjorde noen gode signeringer, ville vi være der oppe, og det er akkurat tilfelle nå.

- Med Luis Suarez og Andy Carroll på plass har vi to kvalitetssigneringer, men også med tilveksten av de unge guttene, som gjør det bra, ser det mye mer lovende ut. Hvis vi kan få inn noen flere spillere, tror jeg vi kan kjempe med de beste.

- Vi har vist i andre halvdel av sesongen at vi kan slå Manchester United, Manchester City, Chelsea og spille uavgjort mot Arsenal. Vi er nærme. Men alle synes vi må bevege oss fremover, og vi må bli bedre.

- Forhåpentligvis har vi lært av 2009 da vi mistet Xabi Alonso. Hvis vi kan ta oss fremover, vil vi være der. Slik jeg ser det, vil det komme til å skje.

Maxi Rodriguez scoret hattrick i sin første kamp fra start på seks uker. Kuyt fortsatte å finne veien til nettmaskene mot Birmingham, mens også Joe Cole noterte seg på scoringslista i 5-0-seieren mot Birmingham.
- Det går bra, men det handler om å jobbe sammen, fortsetter Dirk Kuyt.

- Med ankomstene til Luis og Andy er det lettere å spille med kvalitetsspillere av topp klasse, men det er veldig bra å se unge spillere bryte igjennom. Alle snakker om Flanno og Robbo, men også Jay Spearing gjør det bra.

- Det er spennende å se det. Hvis vi er i stand til å hente inn noen flere spillere, vil fremtiden se lysere ut enn den gjorde for syv eller åtte måneder siden.