- Kenny er den Liverpool-supporterne ville ha

- Kenny Dalglish er den Liverpool-supporterne ønsket seg som manager. De har fått det som de ville. De har hatt fremgang, konstaterer Manchester United-manager Alex Ferguson foran morgendagens storkamp på Anfield.

- Liverpools eiere har gitt Kenny veldig god støtte. De har brukt mye penger, og kjøpt mange nye spillere. Du forventer alltid at Liverpool skal kjempe om minst en Champions League-plass, uttaler Ferguson til The Independent.

- Det var først i fjor at de ikke kom blant de fire beste for første gang på lang tid, legger han til.

- På Anfield spiller publikum en rolle, det er det ingen tvil om. I min tid har vi hatt rundt ni spillere utvist i kamper der, noe som er uvanlig for Manchester United. Det skyldes atmosfæren som skapes der. Det gjør noe med temperamentet til spilleren og evnen til å beholde roen. Vi må lære oss å håndtere disse situasjonene.

Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand har blitt erklært sykdoms- og skadefri til morgendagens kamp. 32-åringen har slitt med matforgiftning, og har ikke startet en ligakamp siden 24.september.

- Anfield er et fiendtlig sted, men det er ikke noe bedre sted å vinne som Manchester United-spiller, sier midtstopperen til skysports.com.

- Uansett når i sesongen det er, er det alltid stort å spille på Anfield for oss. Liverpool er våre lokale rivaler. Dette er en kamp vi ser ferm til, og som jeg er sikker på at supporterne er spente på.

- De siste årene har vi sluppet inn noen billige mål der. Du kan ikke argumentere mot resultatene. Jeg kommer ikke med unnskyldninger. Vi tapte kampene. De var bedre enn oss ved disse anledningene. Men dersom vi spiller opp mot vårt beste i helgen, er jeg sikker på at vi kan oppnå et positivt resultat.