- Kenny får det til å se lett ut

Roy Evans berømmer sin tidligere kollega Kenny Dalglish. Den tidligere manageren er overbevist om at Liverpool med Dalglish som sjef står foran bedre tider.

- Kenny får det til å se lett ut, sier Roy til Talksport når han skal beskrive nesten et halvt år med Kenny Dalglish tilbake som manager på Anfield. – Jeg og alle andre med et forhold til Liverpool er henrykt. Det er flott at de nå har anerkjent det Kenny har gjort sammen med spillerne og staben. De har utgjort en stor forskjell siden de kom inn og klubben er utvilsomt på vei fremover.

- De har gått fra å være involvert i bunnsjiktet av tabellen til nesten å kvalifisere seg for Champions League, og det er en stor prestasjon av alle.

- Jeg vil ikke si at Kenny er en typisk coach. Han er en manager og han snakker til spillere, gir dem selvtillit, gir dem lysten til å spille. Han vil ikke sitte og diktere, fortelle hvordan de må spille. Han vil gi spillerne ansvar ute på banen og han vil sørge for at de går ut og trives med sin fotball.

- Det fine er med noen av ungguttene som har kommet inn. Flanagan, Jay Spearing, Martin Kelly har vært utmerket og Robinson virker å høre hjemme i det selskapet.

- Når en skal se på det store bildet i forhold til å handle spillere til sommeren, vil det å ta dem med i betraktningen kanskje gi sjansen til at man må kjøpe færre spillere enn man først hadde tenkt men at man kan kjøpe spillere av bedre kvalitet.