- Kenny har brakt smilene frem igjen

- Manageren har brakt hele klubben sammen igjen, både spillere og supportere. Smilene er tilbake, og ansiktene lyser på trening, forteller Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Kenny har kommet inn og gitt alle et løft. Å holde sammen og kjempe for resultater er hva denne klubben handler om. Selv om vi ikke spilte fantastisk mot Fulham, synes jeg vi viste stor vilje og lidenskap. Av og til er det alt som trengs, sier kapteinen.

- Manageren gir oss mye frihet i vårt spill. Jeg syntes guttene spilte veldig bra mot Everton, og var fantastiske mot Wolves.

- Hadde vi spilt som mot Fulham tidlig i sesongen, ville vi kanskje ha tapt kampen eller spilt uavgjort. Så vi er er veldig godt fornøyd med de tre poengene.

De to neste kampene på programmet for Liverpool er hjemme mot Stoke kommende onsdag, og borte mot Chelsea den 6.februar.

- Vi har startet på en seiersrekke nå, og må holde den gående. Det er fortsatt mange poeng å spille om. Det er spesielt viktig å vinne kamper på rad og rekke i ligaen. Får du til en seiersrekke vil du klatre på tabellen

- Nå satser vi på å slå Stoke, slik at vi kan reise til Chelsea-kampen med litt mer tro og selvtillit.