- Kenny inkluderer akademiet

Akademi-sjef Frank McParland forteller at Kenny Dalglish hadde et møte med stab og spillere ved akademiet i Kirkby på mandag, der han la vekt på at Liverpool er «en klubb» der alle må trekke i samme retning.

- Kenny ønsker at staben ved akademiet har jevnlige møter med staben på Melwood, for aktivt å snakke om unge spillere. Han ønsker også å besøke akademiet så ofte som mulig, forteller McParland til Liverpoolfc.tv.

- Han forsikret de unge spillerne om at de ville få gode muligheter til å bli involvert i treningsøkter med førstelaget, og noen av dem vil også få reise med førstelaget til ligakamper for å oppleve hvordan dette er, legger akademisjefen til.

- Kenny nevnte også at han var veldig godt fornøyd med seieren i juniorcupen over Crystal Palace, og at guttene fikk en ny sjanse til å spille på Anfield. Alt har vært veldig positivt, og det er flott at akademiet står så sentralt i Kennys planer, fortsetter han.

Etter mandagens møte tok Dalglish med seg Conor Coady og Suso opp til Melwood, slik at de fikk trene med førstelaget.

- De fikk trene sammen med Steven Gerrard, Joe Cole, Fabio Aurelio og alle de andre spillerne som ikke var involvert mot Everton. De klarte seg veldig bra. De to guttene vil nå tilbringe resten av uken på Melwood, og det er også meget sannsynlig at de reiser sammen med førstelagstroppen og bor på deres hotell i forbindelse med kampen mot Wolverhampton, forteller McParland.

Dalglish overvar også en U15-kamp på akademiet mandag ettermiddag, og i går var han igjen på plass i Kirkby for å følge et forsterket U17-lag i treningskamp mot Shrewsbury.

- Vi lot en rekke unge spillere som ikke har fått så mye spilletid for Rodolfo Borrells U18-lag slippe til, i tillegg til Jason Banton som vi signerte nylig. Han scoret og gjorde en fin figur. Det var positivt, for vi ønsker å se hva han kan tilby oss, sier McParland.

- Det faktum at Kenny satt på benken sammen med Rodolfo var en flott gest, som ga guttene som spilte et enormt løft, siden de hadde muligheten til å imponere førstelagsmanageren. Det er helt klart spennende tider for oss her på akademiet, og det er flott at manageren er så opptatt av at vi alle skal stå samlet i denne klubben.