- Kenny tar presset bort fra oss

Martin Skrtel hyller Kenny Dalglish for hans managerstil, som slovaken mener bidrar til å ta mye av presset bort fra spillerne. Forsvarsspilleren håper at Dalglish får langtidskontrakt, og selv har ingen planer om å forlate Anfield-klubben.

Liverpool har kun tapt to av 10 ligakamper etter at Kenny Dalglish tok over som manager i klubben i januar. I løpet av den perioden har det også blitt imponerende seire over Chelsea og Manchester United. Martin Skrtel mener at King Kenny kan ta mye av æren for dette.

- Han vet hvordan han skal ta presset bort fra spillerne og beskytte troppen, forklarer midtstopperen til LFC Weekly.

- Mye har blitt forandret i klubben den siste tiden. Det viktigste er at selvtilliten er tilbake. Kenny har gitt oss den. Med selvtillit kan du oppnå mye i fotball. Alle er glade nå, og ser frem til hver eneste treningsøkt og hver eneste kamp, fortsetter slovaken.

Skrtel kommer med et konkret eksempel på hva han mener med at Dalglish tar presset bort fra spillerne. Han viser til en episode på pressekonferansen før hjemmekampen mot Sparta Praha.

- Sky-reporteren spurte meg om min fremtid, og om jeg vil fortsette i klubben eller om jeg er på vei bort. Kenny brøt inn før jeg kunne svare. Jeg måtte bare le av det, for det var veldig morsomt. Men samtidig var det dyktig ledelse. Gode managere forsvarer sine spillere overfor media på de riktige tidspunktene, og det skjønner Kenny.

Dalglish benyttet anledningen til å spørre reporteren om hans egen fremtid, da han hadde hørt rykter om at han var på vei til BBC!

- Til å begynne med snakket folk om at Kenny hadde vært borte fra fotballen for lenge. Slike episoder som dette beviser at han vet eksakt hva han skal gjøre. Han er veldig dyktig i slike situasjoner.

Skrtel ser gjerne at Dalglish blir manager i Liverpool på permanent basis.

- Jeg vil bli veldig glad om han får langtidskontrakt. Hver eneste dag gjør han jobben mer interessant og morsom. Vi vinner kamper nå. Du kan se at Kenny er en vinner.

Skrtel understreker også at det ikke er noe i ryktene om at han er på vei vekk fra Anfield-klubben.

- Hvorfor skulle jeg gå til en annen klubb? Jeg vet jeg er i en stor klubb. En av de største i verden, med en historie og supportere som ingen annen klubb kan matche. Vi har fantastiske spillere som Stevie, Suarez og Andy Carroll. Ikke alle får oppleve noe slikt. Jeg er veldig stolt over å være her.

- Jeg har en kontrakt som varer i tre og et halvt år til, og jeg er lykkelig her. Så dersom manageren og folkene i klubben er fornøyd med jobben jeg gjør, så blir jeg gladelig her.