- Klubben er større enn jeg trodde

Stewart Downing sier til Liverpoolfc.tv at Liverpool FC er en større klubb enn han trodde på forhånd.

- Det virker å være en masse Liverpool-fans overalt hvor jeg beveger meg. Jeg opplevde ikke noe slikt i mine tidligere klubber. Liverpool har fans over hele verden, sier Downing og trekker frem Vålerenga-kampen i Oslo i sommer som et godt eksempel på dette.

- Jeg visste ikke at klubben hadde så mange fans utenlands. Det beviser at dette er en stor fotballklubb, legger han til.

Downing har fortsatt ikke funnet seg hus på Merseyside, og bor derfor i sentrum for tiden. Det betyr at han stadig vekk møter på Liverpool-supportere i gatene.

- Jeg har møtt mange fans, og de virker å være optimistiske. De spør om spillere, hvem som er skadefrie og hva jeg tror om sesongen. De er hyggelige mennesker. Veldig ekte.

- Optimismen råder i Liverpool igjen. Det er forståelig på grunn av pengene som eierne har brukt i sommer, samt måten vi har startet sesongen på. Nå må vi fortsette i samme gata, og gi fansen mer å juble over.

- Det er fantastisk å spille på Anfield. Jeg har også spilt mot Liverpool, og du la alltid merke til stemningen på tribunene. Supporterne her er gode til å støtte laget sitt.

- Intensiteten er høy på treningene her. Kenny forlanger mye av sine spillere. Han ønsker å få det beste ut av dem. Du trener på den måten du spiller under ham. Det er hard konkurranse om plassene her, så du må prestere også på trening.

- Kenny er ganske avslappet, men han setter krav til folk, og det er noe jeg liker. Han er god til å håndtere spillerne. Han snakker til deg, og forteller deg hva han forventer av deg og laget. Han er rett og slett en god manager å spille under. Jeg tror alle spillerne her er enige om det.