- Konsentrerer seg om Downing, Adam og Clichy

The Times skriver at Liverpool nå konsentrerer seg om å sikre seg Stewart Downing, Charlie Adam og Gael Clichy, i stedet for å ta opp kampen med Sunderland om Connor Wickham. Lille bekrefter at de har kjøpt den Liverpool-linkede vingen Dimitri Payet fra St Etienne.

SeriøseThe Times skriver at Sunderland holdt samtaler med Connor Wickhamsrepresentanter i London i går kveld, og virker nå å kommeLiverpool i forkjøpet når det gjelder å sikre seg tenåringen fraIpswich.

Avisen skriver videre at Ipswich har akseptert et bud som antas å ligge størrelsesorden £10M fra Sunderland forden ettertraktede angriperen. Sunderland-manager Steve Bruce håpernå han kan overtale Liverpool-supporteren Wickham til å flytte tilWearside.

Anfield har lenge vært Wickhams foretruknedestinasjon, og de fleste har antatt at 18-åringen ville ende opp påMerseyside. Men Liverpool konsentrerer seg ifølge The Times nå om åsikre seg Stewart Downing, Charlie Adam og Gael Clichy.

Ipswicher ivrige etter å få mest mulig igjen for sin største stjerne, ogSunderland kan garantere Wickham førstelagsfotball den kommendesesongen, noe Liverpool ikke kan med Luis Suarez og Andy Carroll somførstevalg på topp. Steve Bruce håper nå dette skal bliutslagsgivende for Wickham. Tottenham og Arsenal følger ogsåsituasjonen.

The Times melder også at Arsenal skal være i ferd med å sikre seg to andre spillere som har vært linket til Liverpool, nemlig Boltons Gary Cahill og Lilles Gervinho. Lille har på sin side sikret seg en tredje spiller som har vært sterkt linket til Liverpool, nemlig vingen Dimitri Payet fra St Etienne. Lille bekrefter overgangen på sine offisielle nettsider. Franske medier spekulerer i en overgangssum på 10 millioner euro (£9.1M).