- Kun spørsmål om tid

Kenny Dalglish tror det kun er et spørsmål om tid før Liverpool blir mer effektive foran mål. De røde har ikke spilt dårlig i noen av kampene i høst.

Liverpool skapte langt flere sjanser enn motstanderen både mot Manchester United og Norwich, men sitter igjen med kun to poeng fra de to kampene. Mot Norwich hadde Liverpool 29 avslutninger mot mål, men klarte bare å finne veien til nettmaskene én gang.
- Jeg synes vi har vært fremragende til å skape sjanser. Det er meget tilfredsstillende for oss at vi skaper så mange sjanser. Så vi vil se på det positive, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Avslutningene? Det er opplagt at vi må sette dem. Men hvis dere ser på tall og fakta og reflekterer over hva vi faktisk har gjort og hva vi faktisk har skapt, ville dere ikke ha veddet i mot at vi ville scoret fem eller seks på en gitt dag, men bare ikke i dag.

- Jeg venter bare på at flaksen skal snu. Så snart flaksen snur, vil vi være ok. Og det er alt dette er.

- Dere kan ikke si at vi har spilt dårlig i noen av kampene. Jeg tror ikke noen kan si at vi har spilt dårlig eller at vi ikke har fortjent mer enn det vi har fått fra kampene. Jeg tror fortsatt ikke det har vært en kamp hvor vi har fått mer fra kampen enn vi faktisk har fortjent.

- Selvsagt ville jeg foretrekke begge deler (både skape sjanser og sette dem). Men vi forblir positive. Selvsagt ser dere på de misbrukte sjansene, men vi ser på antall sjanser skapt. Og det er er et lag (Norwich) som reiste til Manchester United for tre uker siden og var uheldige som reiste derfra uten poeng.

- Kanskje de hadde lykken i dag. Det vil selvsagt ha vært en vanskeligere kamp for dem i dag enn det var på Old Trafford. Vi ønsker å sette sjansene og la guttene få sin belønning. De fortjener definitivt det.

- Skuffelsen er stor fordi guttene spilte meget bra. Jeg tror ikke ett poeng reflekterer hvor bra vi spilte. Som sagt, dersom vi fortsetter å spille slik, kommer de til å vinne flere kamper enn vi taper.

Dalglish mener at Steven Gerrards inntreden på laget etter skade vil være til god hjelp for Jordan Henderson.
- Det er opplagt at det er ingen bedre enn ham for Jordan å lære av. Hvis han tar med seg noe fra Stevie, så ser jeg frem til det. Stevies retur er til hjelp for alle.