- Liverpool behøver seks nye spillere

Tidligere midtstopper hos de røde, Mark Lawrenson, mener at de røde fortsatt er langt unna et lag godt nok til å komme til Champions League. Liverpool Daily Post med antatt handleliste til LFC.

“Selv om jeg ikke er enig at det var like greit at Liverpool tapte mot Tottenham på søndag, tror jeg likevel at man ikke kom så ille fra det. Hovedaksjonær John Henry og styreformann Tom Werner var til stede på Anfield og kunne overvære lagets mangler”, skriver Lawrenson i sin spalte i Liverpool Daily Post.

“Liverpool har fortsatt et lag som ikke er godt nok til å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. De behøver spillere, og Fenway Sports Group vil være villig til å skrive ut sjekker for å styrke stallen. Ideelt sett behøver Liverpool å kjøpe seks nye spillere. Troppen behøver ikke bare kvalitet, men også kvantitet.

“Daniel Agger er alltid skadet og Jamie Carragher nærmer seg slutten av sin karriere, Liverpool behøver en ny midtstopper. De har også behov for to flankespillere og en angriper til, og det bare for å ha en sjanse til å komme topp fire neste sesong. Manchester City, Manchester United, Chelsea og Arsenal vil igjen ha en travel sommer med å hente inn spillere og disse klubbene vil ikke bli svekket på en stund. Det går mot en hektisk tid for Kenny, sportsdirektør Damien Comolli og hans speidere i søken etter at Liverpool henter inn de riktige spillerne for riktig pris.

“Jeg tror ikke spill i Europa League ville vært et stort problem for Liverpool. Kenny ville trolig ha benyttet reserver og unggutter, slik at det ville ikke ha forstyrret veldig.

“Kanskje vil det å ikke være i Europa bli et lite problem i forhold til å lokke spillere til sommeren, men jeg tror ikke det vil utgjøre noen stor forskjell. I motsetning til de fleste lag har Liverpool slik en rik historie og er kjent verden over, og med Kenny tilbake i managerstolen har de en berømt skikkelse til å lede laget.”

Journalisten som følger Liverpool FC tettest for Liverpool Daily Post, Ian Doyle, har denne listen over spillere som han tror er blant de klubben følger med tanke på kjøp i sommer: Jose Enrique (Newcastle), Ashley Young (Aston Villa), Stewart Downing (Aston Villa), Sylvain Marveaux (Rennes), Shane Long (Reading).