- Liverpool er en større klubb

Fernando Torres har latt seg intervjue av den spanske radiostasjonen Cadena Ser om £50M-overgangen fra Liverpool til Chelsea. Spissen innrømmer blant annet at Liverpool er en større klubb enn Chelsea.

- Penger var fullstendig uten betydning. Jeg forlot Liverpool for å forbedre meg sportslig. Planen var å være i Liverpool en sesong til, og se på det som en overgangssesong. Men du kommer til et punkt hvor du mister entusiasmen, da du ser at de andre på det spanske landslaget spiller på et annet nivå, uttaler 26-åringen.

- Når det så som mørkest ut, kom Chelsea på banen og viste reell interesse.

- Liverpool vil alltid bety noe veldig spesielt for meg. På grunn av klubbens historie er Liverpool en større klubb, men de er inne i en vanskelig periode. Chelsea er som Manchester United, de har vært de sterkeste de siste ti årene.

- Den ene klubben er ikke bedre enn den andre. Jeg er bare glad jeg har vært så heldig å få spille for dem begge. Jeg har blitt positivt overrasket over stemningen i Chelseas garderobe. Jeg trodde den ville være litt mer tilbakeholden, men den er veldig god. De ler og spøker. Det er fint.

- De siste ti dagene har vært veldig intense, og det er fortsatt intenst. Alt har skjedd så fort, og det føles som hodet er fullt av informasjon. Det føles som det har gått en måned, i stedet for bare en uke.