- Liverpool gir oss økt motivasjon

Braga-trener Domingos Paciênca mener at spillerne blir mer motiverte desto bedre motstanderen er. Håper på et nytt godt resultat mot engelsk motstander.

Braga har beseiret Arsenal 2-0 og Celtic 3-0 på hjemmebane denne sesongen. I 2008/09 ble også Porrtsmouth beseiret uten å slippe inn mål. Braga-trener Domingos Paciênca tror laget opptrer bedre mot god motstand.
- Desto bedre motstanderen er, jo bedre blir motivasjonen, selvtilliten, aggressiviteten og konsentrasjonen. Selv det tekniske nivået til spillerne forbedres litt, uttaler Domingos Paciênca.

Han tror Braga definitivt kan slå ut Liverpool.
- Vi har to muligheter, enten stoppe her eller skape historie. Med konsentrasjon, ydmykhet og innstilling tror vi det er mulig. Vi er et overraskelseslag i denne turneringen.

Europa League er en prioritet til tross for at laget kun ligger på 6.plass i den portugisiske ligaen.
- Fansen, klubben og regionen er ute etter å bli anerkjent internasjonalt. Vi er klar over at vi kan gjøre det bedre i ligaen, men også ta et steg videre i Europa og nå kvartfinalen.

Paciênca kjenner Liverpools spillestil, men tror at seieren mot Benfica i helgen viser at Braga kan slå de beste. Benfica var ubeseiret på 18 kamper før helgens møte.
- Deres sterkeste våpen er overgangene. De er veldig raske når de angriper. Liverpool er et veldig vanskelig lag å slå. Å beseire Manchester United forteller alt du trenger å vite.

- Det vi gjorde mot Benfica demonstrerer at vi kan vinne mot alle lag. Vi ønsker at alt er åpent foran returkampen.

Paciênca tror ikke savnet av Suarez og Gerrard får særlig betydning for Liverpool.
- De tok seg til denne runden i turneringen uten Suarez, og Gerrard har ikke spilt i noen Europa League-kamper.

Braga må klare seg uten Custódio og Elderson (begge lårskade), men håper Alan blir klar av mageskaden han pådro seg i 2-1-seieren mot Benfica. Ifølge scbraga.pt har Braga-trener Domingos Paciênca tatt en tropp på 19 spillere til den første kampen mot Liverpool.

Bragas 19-mannstropp
Keepere: Artur, Cristiano
Forsvarsspillere: Miguel Garcia, Dani, Rodriguez, Kaká, Paulão, Aníbal, Sílvio
Midtbanespillere: Peterson, Salino, Hugo Viana, Mossoró
Angripere: Januário, Hélder Barbosa, Alan, Paulo César, Lima, Meyong.


Kilder: uefa.com, fifa.com, scbraga.pt