- Liverpool har Gerrard i Aquilanis posisjon

Damien Comolli sier det ville blitt vanskelig for Alberto Aquilani å få spilletid. Klubben har allerede Steven Gerrard i italienerens posisjon. Ikke forkjøpsrett på Eden Hazard.

Alberto Aquilani spilte meget bra i sesongoppkjøringen, men fikk likevel lov til å forlate Liverpool på lån.

- Med ham var det mer spørsmål om muligheter til å spille. Han er opplagt en stor spiller. Han har et godt renommé og er en veldig god spiller, sier Damien Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Kenny og trenerstaben følte imidlertid at han kom til å spille i en bestemt posisjon. I løpet av sommeren fortalte jeg Alberto at vi uheldigvis har en som heter Steven Gerrard i den posisjonen. Det ville ha blitt vanskelig for Alberto å få spille. Det var ulike grunner. Det var taktiske grunner. Faktum at han spilte i den posisjonen og vi følte at det ville bli vanskelig å beholde ham uten at han spilte regelmessig.

- Jeg må si at vi var veldig imponert over måten Alberto oppførte seg på i løpet av prosessen. Det var klasse. Han ønsket bare å spille fotball. Han var ikke opptatt av penger eller noe annet. Jeg var meget imponert over hans holdning og personlighet.

Damien Comolli tilbakeviser påstander om at Liverpool har forkjøpsrett på Eden Hazard som en del av Joe Coles utlånsavtale.
- Nei, det er ikke sant. Jeg er sett disse rapportene, men det er ikke sant. Han er en veldig god spiller, og det vet alle, men det er ingen sannhet i dem.