- Liverpool har ikke forhørt seg om Adam

Blackpool-kaptein Charlie Adam er et hett navn på ryktebørsen under dette transfervinduet. I går ble han linket til Liverpool, men Seasiders-manager Ian Holloway sier at det ikke har kommet noen forespørsel fra Anfield-klubben på Adam.

Skotske Adam har spilt strålende for Blackpool denne sesongen, og Aston Villa skal visstnok ha lagt inn et bud på £3.5M for 25-åringen. Et bud som Holloway ikke vil vurdere en gang.

- Jeg ønsker ikke å gi slipp på Charlie til en klubb som sliter i bunnen. Det har alltid vært mitt mål å la ham gå til en av de 5-6 beste klubbene. En dag vil han ønske å spille for en større klubb enn oss, og for øyeblikket er vi på niendeplass i Premier League, så det er ikke så mange slike klubber, uttalte Holloway til engelsk presse etter kampslutt i går kveld.

- Jeg ønsker at han går til en klubb der det er sannsynlighet for at han vinner noe og hvor manageren er trygg, ikke til en klubb der han skal tette et hull. Jeg ønsker at han skal gå til en klubb hvor han blir elsket og satt pris på, og lagene som har ringt oss om ham så langt tilhører såvisst ikke den kategorien. Ikke noe galt om disse klubbene, men de sløser bort tiden sin. De kan stikke budene sine hvor de måtte ønske, for dersom de tror han er verdt kun £3.5M, ser de et annet spill enn jeg gjør. Dersom de ønsker å fornærme meg med bud på £3.5M, bjeffer de mot feil tre. De kødder med feil hund. Jeg har sett hva han kan, og noe av det er genialt. Og genialitet er ikke billig.

- Liverpool har ikke kommet med noen forespørsel, men det vil ikke overraske meg om de gjør det etter i kveld. Jeg syntes Charlie spilte fantastisk. Liverpool vil være det eneste unntaket, med hensyn til hvor de ligger på tabellen for øyeblikket. Jeg vil vurdere dem annerledes. Men ingen andre.

- Jeg mener Charlie skylder oss å bli ut sesongen, og så får han velge fritt etter det. Dersom Manchester United ringer meg opp i morgen og kommer med et realistisk bud, må jeg vurdere det, men inntil det skjer kan alle drømme videre. Jeg sa til ham, i sommer, at han kan flytte til en av storklubbene etter at han har hjulpet oss til å sikre ny kontrakt i divisjonen.