- Liverpool-jobb vil interessere Rangnick

Tidligere Hoffenheim-trener Ralf Rangnick ville like å få muligheten som manager i en Premier League-klubb, og ifølge hans agent er Liverpool en veldig interessant klubb.

52-årige Ralf Rangnick trakk seg som trener for Hoffenheim 1.nyttårsdag og har har blitt linket som en mulig erstatter for Roy Hodgson.
- Ralf Rangnick er veldig interessert i Premier League. Det er klart Liverpool er en veldig interessant klubb med en flott tradisjon, sier hans agent Oliver Mintzlaff ifølge Press Association.

- Ralf er en stor fan av engelsk fotball og han har fulgt mye med. Engelsk Premier League er noe som interesserer ham svært mye, men det har ikke vært noen samtaler med Liverpool.

Ragnick forlot Hoffenheim etter fire og et halvt år på grunn uenighet med klubbens eier Dietmar Hopp. Rangnick kom til Hoffenheim i 2006 og tok klubben fra 3.divisjon til Bundesliga på kortest mulig tid. I den første sesongen etter opprykket toppet Hoffenheim tabellen etter halvspilt serie, men endte til slutt på en 7.plass. Forrige sesong ble det 11. plass i Bundesliga. I år var ambisjonen å ta Hoffenheim til Europa.
- Hvis du ikke har ambisjoner, kan du ikke være fotballmanager. Hoffenheim var et spennende, unikt prosjekt. Han førte dem til Bundesliga på bare to år, og de var aldri nær en nedrykksplass. Nå i det tredje året i Bundesliga, så er det forståelig at han hadde ambisjoner om å spille i Europa. Uheldigvis var ikke hans mål og Hopp sine helt forenlige, fortsetter Mintzlaff.

- Etter fire og et halvt år er det normalt og ta en kort pause for å få igjen pusten. Men han brenner selvsagt for å få en ny jobb.

Rangnick skal ikke ha noe som helst problemer med språket. Han studerte et semester ved University of Essex og har eksamen i engelsk og sportsstudier fra universitet i Stuttgart i 1985.
- Selvsagt snakker han engelsk flytende. Det ville ikke være noe problem, bekrefter Mintzlaff.