- Liverpool kan vinne ligaen

Manchester City-manager Roberto Mancini mener Liverpool har en god nok tropp til å kjempe om ligatittelen. Han forventer en vanskelig kamp på Anfield. Kun Tevez og Hargreaves ute for City.

Liverpool har ikke tapt hjemme mot Manchester City siden 2003. De røde har seks seirer og to uavgjorte på de seneste åtte innbyrdes møtene på Anfield. City har imidlertid vært suverene i Premier League så langt denne sesongen. De har inntatt tabelltoppen og har opparbeidet seg et forsprang på fem poeng. På 12 ligakamper er elleve vunnet. Eneste poengtapet kom mot Fulham (2-2) på Craven Cottage i september.

Roberto Mancinis mannskap vant ni kamper på rad etter tapet mot Bayern München i Champions League for to måneder siden, men skal nå forsøke å komme tilbake på vinnersporet igjen etter 1-2 mot Napoli i midtuken
- Liverpool på søndag vil bli en veldig vanskelig kamp, sier Roberto Mancini til skysports.com.

- Liverpool er et sterkt lag. De ligger 12 poeng bak oss, men jeg tror de har et lag som kan vinne Premier League.

- Premier League er vanskelig, den er lang og hard. Vi har bare spilt 12 kamper. Spilletroppene til Liverpool, Arsenal og Chelsea nå er sånn at de kan kjempe om tittelen.

For Craig Bellamy kan det bli gjensyn med sin forrige arbeidsgiver. Angriperen har spilt bra for Liverpool de gangene han har fått sjansen av Kenny Dallgish.
- Jeg er glad på hans vegne, sier Mancini om Bellamy.

- Jeg så kampen mot Chelsea. Han spilte meget bra. Hvis han er lykkelig, er jeg glad på hans vegne.

Manchester City kan praktisk talt stille med fulltallig tropp. Mario Balotelli er kvitt feberen som plaget ham mot Napoli. Owen Hargreaves er ute, men Carlos Tevez, som blir linket til AC Milan, står utenfor førstelagsbildet.