- Liverpool må hoste opp pengene

Ian Holloway er klar på at Liverpool må legge pengene som Blackpool forlanger på bordet, eller holde kjeft, i transfersagaen rundt Charlie Adam.

Adam la tidligere i dag inn en transfersøknad, som Bloomfield Road-klubben senere avslo.

- Dersom jeg var Liverpools manager ville jeg ønske å kjøpe Charlie, fordi de aldri har erstattet Xabi Alonso. Men da må de hoste opp riktig pengebeløp. Jeg ønsker ikke å stå i veien for Charlie, men de må enten hoste opp pengene eller hode kjeft, uttalte en klinkende klar Holloway på sin pressekonferanse i dag.

Holloway avslørte at Blackpool-formann Karl Oyston ble oppringt av Damien Comolli i går kveld.

- Han sa mye rart som ikke hang på greip. Det var visstnok vanskelig å forstå hva han mente, sa Holloway på pressekonferansen.

Holloway har ingen planer om å utelate sin kaptein fra laget til morgendagens kamp mot Manchester United.

- Ingen sjanse for det. Dersom jeg prøvde å hindre den gutten fra å spille mot Manchester United ville han trolig drepe meg, spøkte Holloway.

- Charlie elsker denne klubben, og at han legger inn en transfersøknad forandrer ikke på det, la han til.

- Liverpool må være gale som ikke har kjøpt ham av oss allerede. Jeg mener han kunne erstattet Xabi Alonso, som de med all respekt å melde ikke har klart å erstatte ennå. Meireles er en god spiller, men pasningsspillet hans er ikke godt nok. Charlie er mannen. Dersom jeg var Liverpool-manager ville jeg ha kjøpt ham allerede. Jeg setter ham så høyt.

- Jeg forventet Liverpools bud, for de er en enorm klubb. Men inntil de kommer med et bud som vi aksepterer, er det ingen ting å skrive hjem om. Charlie kan ikke diktere en overgang. Han har for lenge igjen av kontrakten til å kunne gjøre det.

- £4M er ikke akseptabelt for oss. De får enten komme med et bud som er akseptabelt, eller la det være. Han har ut denne sesongen og ut neste sesong igjen av kontrakten, og vi aksepterer ikke bud som det vi har mottatt.

- Dersom jeg var Charlie ville jeg også ønsket å spille for Liverpool, men jeg var ikke god nok. Jeg tror han ville vært en utmerket spiller for dem. Men jeg verdsetter ham tydeligvis høyere enn alle andre. Jeg ville ikke ha solgt huset mitt til noen som liker det, dersom de ikke tilbyr meg det jeg mener det er verdt.