- Liverpool vil ønske å revansjere søndagens tap

Brighton-manager Gus Poyet tror at hans lag vil møte et heltent Liverpool-lag i kveld, som vil være ute etter å revansjere det forsmedelige 4-0 tapet for Tottenham.

- Etter trekningen var det full feiring her. Det var nesten som vi skulle ha vunnet ligaen igjen, forteller Poyet til Liverpool Daily Post.

- Jeg ønsket ikke å ta fra spillerne den gleden, for nå får de sjansen til å spille mot et topplag. Det finnes ikke noen bedre følelse for en spiller som i fjor spilte i League One enn å skulle spille mot Liverpool foran 22 000 mennesker. Jeg ønsker ikke å ta den følelsen bort for spillerne.

- For et lag i Liverpools situasjon, er dette en cup som kan være veldig viktig. Det kan være et trofé å sette i skapet, så de vil ta kampen veldig seriøst. Men de har skader og suspensjoner, så det vil være et annet lag enn de stilte med i helgen. Men vi vet at spillerne som kommer inn, som Dirk Kuyt og Craig Bellamy, vil være av ypperste klasse, så det blir vanskelig.

- Dersom de slår tilbake etter søndagens tap, spiller bra og har de rette holdningene til kampen, vil vi lide. Vi må spille opp mot vårt beste, og ha litt flaks. Dersom vi har flaks og Liverpool ikke har det, vil vi ha en sjanse. Spiller begge lag på sitt vanlige nivå vil Liverpool vinne, fordi de er raskere, sterkere og bedre teknisk. Vi må sørge for at vi spiller bedre enn dem akkurat denne ene gangen, og ta vare på sjansene våre. Vi må spille en praktisk talt perfekt kamp for å slå dem, noe vi skal forsøke å gjøre.

Den tidligere spanske landslagsspilleren Vicente, som sluttet seg til Brighton på Bosman-overgang nylig, kan komme til å debutere for The Seagulls i kveld, mens den 38 år gamle assistentmanageren Mauricio Taricco antagelig vil spille venstreback.