- Lucas er sterk nok

Det vil bli et bikkjeslagsmål om å spille på Liverpools sentrale midtbane neste sesong, etter kjøpene av Henderson og Adam, og Steven Gerrard mener Lucas er en av dem som vil ta opp hansken.

For øyeblikket er det nærmere et tosifret antall spillere som kan være aktuellfor Liverpools maskinrom og det knytter seg stor spenning til hvilke planerKenny Dalglish har for å komponere sin midtbane når alvoret begynner.

En kan bare liste opp Steven Gerrard, Jordan Henderson, Charlie Adam, LucasLeiva, Raul Meireles, Jonjo Shelvey, Jay Spearing, Alberto Aquilani ogChristian Poulsen. I tillegg har en mer offensive typer som Joe Cole og DaniPacheco.

Noen av de nevnte vil bli søkt solgt eller lånt ut før transfervinduet stengesi september, men etter at det er blitt brukt store sjekker på å sikre segHenderson og Adam vil en anta at disse er sterkt med i tankene til manageren.Raul Meireles hadde en god første sesong i helrødt, men nevnes som et muligsalg dersom Liverpool får tilbud på mer enn de £11,5M man betalte for ham. Deter ingen hemmelighet at Alberto Aquilani er forsøkt solgt tilbake til Italia,men siden ingen synes å være villig til å betale hva man ønsker på Anfield kandet være at Kenny gir den lille prinsen blanke ark. Christian Poulsen ventesikke å ha noen fremtid i en helrød startoppstilling og vil være tilgjengeligfor potensielle kjøpere. Ungguttene Jonjo Shelvey og Jay Spearing kan væreaktuelle å låne ut for å gi dem førstelagserfaring.

Samtidig har en Steven Gerrard som håper å komme sterkere tilbake etter sinlyskeoperasjon, og Lucas som er et førstevalg for Brasil under Copa America.Den blonde brasilianeren var for mange Liverpools beste spiller forrige sesongog kaptein Gerrard er sikker på at han vil være klar for forsterket konkurransenår han kommer tilbake fra det amerikanske mesterskapet.

- Han er sterk, med en positiv mentalitet, siteres Gerrard på i Sunday Express.– Jeg har sett de vanskelighetene han har vært igjennom. Han har arbeidet hardtog blitt bedre.