- Lucas var banens beste

Jose Enrique mener Lucas Leiva, ikke Joe Hart, var banens beste i 1-1-kampen mellom Liverpool og Manchester City. Liverpool er i stand til å beseire alle i Premier League.

Joe Hart vartet opp med noen matchvinnende redninger for Manchester City i andre omgang, men det var Lucas Leiva som ble kåret til banens beste av både Liverpool.no og Sky Sports. Optas statistikk forsterker også det inntrykket. Midtbanespillerens pasningssikkerhet var på 92 prosent. Han sto for seks brytninger og vant 81,3 prosent av duellene.
- Joe Hart var god for dem, men Lucas var banens beste, han var fantastisk, sier Jose Enrique til Liverpool Echo.

- Han spiller meget bra sammen med Charlie (Adam), som har scoret viktige mål for oss denne sesongen. De er begge meget viktige for oss. Stewart Downing kom tilbake på laget og gjorde det også bra.

- City har noen gode spillere, men Pepe Reina gjorde noen veldig gode redninger. Til tider var Pepe som en ekstra midtstopper for oss! Men det var ikke bare backfireren og keeperen. Hele laget spilte meget bra.

Det er første gang siden 1971 at Liverpool har spilt uavgjort i fire hjemmekamper på rad i ligaen.
- Jeg synes vi fortjente å vinne kampen. I første omgang spilte kanskje de best, men i andre omgang spilte vi meget godt. Vi hadde noen gode sjanser, men Joe Hart spilte utmerket for dem.

- Jeg vet ikke hva som skjer med keeperne her denne sesongen. Det var det samme mot Swansea og Norwich. Jeg synes vi har vært meget uheldige i mange hjemmekamper denne sesongen. Vi har avgitt mange poeng her, men uavgjort hjemme mot City er ikke dårlig.

- I de to seneste kampene har vi ikke bare spilt mot to av de beste lagene i England, men i verden, i City og Chelsea. Vi har vunnet mot Chelsea og vi fortjente å beseire City også, og det viser at vi kan beseire alle. Vi har en fremragende spillerstall. Vi må bare fortsette å forbedre oss.