- Lucas vil komme sterkere tilbake

Charlie Adam tror Lucas Leiva vil komme tilbake som en sterkere spiller både mentalt og fysisk. Spillere og støtteapparat skal hjelpe ham gjennom den vanskelige tiden.

Lucas Leiva må opereres i fremre korsbånd i venstre kne. Brasilianeren mister resten av sesongen. Supportere, spillere og støtteapparat har kommet med støtteerklæringer til den uheldige 24-åringen. Charlie Adam er den seneste i rekken.
- Vi er alle veldig lei oss fordi han har vært en av de beste spillerne for oss denne sesongen, sier Charlie Adam til Liverpoolfc.tv.

- Han er oppbrakt. Han visste da han pådro seg skaden at det ikke føltes bra, men vi står alle bak ham og støtter ham. Han er en fantastisk spiller, og det er et stort tilbakeslag for oss. Vi har spilt bra sammen, men han er en topp brasiliansk landslagspiller. Han har vært fremragende for oss.

- Han har mottatt mye heder hele sesongen, men Luis Suarez har stjålet rampelyset fordi han har vært strålende, men Lucas ble fortjent utsett til kampens spiller mot Manchester city.

- Det kommer til å bli et tap, men jeg tekstet ham her om dagen og sa at han ville komme tilbake sterkere mentalt, og en bedre spiller fysisk sett. Det kommer til å bli en vanskelig tid for ham, men vi skal alle få ham gjennom det, alle spillere og støtteapparatet. Han vil være tilbake for oss neste sesong.