- Lys fremtid

Med støtten fra eierne er Damien Comolli sikker på at Liverpool har en lys fremtid uavhengig av om det blir e-cupspill eller ikke neste sesong. Med e-cupspill er det likevel lettere å tiltrekke seg spillere.

Liverpool kan risikere å stå uten spill i både Champions League og Europa League neste sesong, men Damien Comolli mener at klubben likevel går i riktig retning.
- Jeg er meget trygg på det. Jeg vet det er fortsatt er mye arbeid å gjøre. Vi er ennå ikke der vi ønsker å være. Det vil trolig ta noen måneder å komme dit, men jeg har god tro på det. Alle tegn er veldig positive. Jeg kan bare se grønne lys, ingen røde. Med støtten fra eierne og måten de har forpliktet seg er jeg sikker på at vi vil ha en lys fremtid, sier Comolli til Liverpoolfc.tv.

Comolli er skeptisk til påstander om at Liverpools sjanser til å prestere bra i Premier League vil øke uten deltagelse i e-cup neste år.
- Jeg er ikke sikker på om jeg er enig i det. Jeg synes Liverpool alltid bør delta i de beste turneringene. Jeg tror vi neste år vil ha bredde i stallen til å kjempe både hjemme og i Europa dersom vi kvalifiserer oss til Europa. Vi må være der, vi må være i Europa og i toppen fordi vi er Liverpool Football Club. Det er også lettere å tiltrekke seg spillere når klubben din er involvert i e-cup. Vi skal gjøre alt for å komme tilbake dit. Vi ønsker å delta i e-cup, det er der vi hører hjemme.