- Må score flere mål

Jose Enrique synes det er viktig å holde buret rent, men enda viktigere er det å score flere mål enn motstanderen. Tar Luis Suarez i forsvar. Marc Tierney burde vært utvist.

Liverpool klarte kun 1-1 mot Norwich, men de røde skapte nok sjanser til at de burde ha tatt samtlige poeng.
- Vi hadde mange sjanser til å score, men jeg vet ikke hvorfor, hva som skjedde, men vi scoret ikke flere mål. Vi må gjøre det i de neste kampene, uttaler Jose Enrique til Liverpool Daily Post.

- Vi begynte bra, men slapp oss ned og de scoret et fantastisk mål. De hadde til tider ballen mer enn oss. Vi må opptre mer som vi gjorde i første omgang.

Liverpool har holdt buret rent i bare to av ni Premier League-kamper denne sesongen, og man må tilbake til 2003 for å finne en svakere periode. Jose Enrique hadde sett at Liverpool hadde klart flere «clean sheets», men det viktigste er å ta tre poeng.
- Alle liker det fordi vi brukte mange angrepspillere til å skape sjanser, og det gjør det frustrerende når vi ikke scorer flere mål. Det er viktig å holde buret rent fordi det garanterer minst ett poeng, men jeg bryr meg ikke om de scorer fire dersom vi scorer fem og tar tre poeng. Jeg tror ikke måten vi stiller opp er årsaken til at vi ikke holder nullen.

- De scoret et fantastisk mål, så det var ikke feil fra oss. Vi endret formasjon i dag, det er sant, men selv om de scoret ett, burde vi scoret fem.

Jose Enrique er enig med Kenny Dalglish om at Luis Suarez må få mer beskyttelse fra dommerne. Han synes dommer Peter Walton burde ha viste ut Norwich-forsvarer Marc Tierney for en takling på uruguayaneren. Venstrebacken tror ikke dommeren var påvirket avkontroversene fra forrige ukes kamp mot Manchester United.
- Sannheten er at det i dag burde ha blitt rødt kort til deres midtstopper for å ha sparket Luis. Jeg har sett video av det.

- Jeg tror ikke det hadde noe med hva som ble sagt i forrige uke. Dommerne gjør feil noen ganger akkurat som oss andre.

- Når du avgir to poeng hjemme, er ingen positive, men Luis gjorde det meget bra i dag. Han hadde mange sjanser, men var bare uheldig.

- Han (Manchester united-manager Alex Ferguson) forsvarte laget sitt fordi vi spilte mot dem forrige uke. Det var normalt.

- Luis er en meget farlig spiller. Han er en meget hyggelig fyr. Han filmer ikke. De forsvarer laget sitt, vi forsvaret laget vårt – det er normalt.