- Må treffe med overgangene til sommeren

Pepe Reina påpeker at det er viktig å lykkes på transfermarkedet til sommeren. Nåværende spillere kan bli en viktig del av det nye prosjektet under Fenway Sports Group.

Fotballdirektør Damien Comolli har avslørt at det blir en hektisk sommer for Liverpool på overgangsmarkedet. Pepe Reina er spent på det nye prosjektet under de nye eierne, og mener det blir viktig å treffe godt med spillertransaksjonene for å få Liverpool enda nærmere toppen i engelsk fotball.

- Jeg tror vi ønsker å utvikle oss, og vi må også utvikle oss. Eierne og folk i ledelsen ser at vi må hente inn noen spillere. Vi må få det riktig med de overgangene, og de spillerne vi allerede har her kan bli viktige for det nye prosjektet. Jeg er veldig optimistisk. Jeg tror vi blir bedre og bedre, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.tv.

- Dere kan se at fansen er mye mer optimistisk nå. Laget spiller bedre, og det er lettere for dem. Vi har hele tiden følt at vi har hatt deres støtte, fordi de er så lojale. Det er alltid flott å ha slik støtte.