- Maxi finner veien til mål

Maxi Rodriguez er en av spillerne som Kenny Dalglish stoler på at skal finne veien til nettmaskene mot Newcastle, i suspenderte Luis Suarez sitt fravær.

Flankespiller Rodriguez er den spilleren som har gjort nest flest mål for Liverpool denne sesongen, med fire nettkjenninger. Dette har argentineren prestert på kun åtte kamper fra start og ett innhopp fra reservebenken. Går man lenger tilbake i tid ser man faktisk at Maxi har gjort 11 mål på sine 12 siste kamper fra start for de røde.

- Kanskje Maxi har hemmeligheten. Han kan lede skuddtreningen i dag, spøker manager Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Maxi er en veldig intelligent fotballspiller. Han vet hvordan han skal spille, og han elsker å spille. Han har ikke fått spille hver eneste kamp. Vi benytter ham slik vi mener det er fornuftig å benytte ham. Når han spiller, spiller han aldri dårlig. Han kan være stolt av seg selv og den jobben han gjør, fortsetter Dalglish.

Liverpool har allerede avgitt tolv poeng hjemme på Anfield denne sesongen, noe som betyr at Anfield-klubben ligger tre poeng bak Chelsea på fjerdeplass før årets siste kamp, mot Newcastle.

- Det er skuffende for spillerne at de ikke har fått bedre uttelling i form av poeng. Vi er ikke skuffet over dem. De har gjort det fantastisk bra. De jobber veldig hardt for å få frem smilet hos folk. Vi kan vinkle ting positivt, og si at vi er ubeseiret på hjemmebane. Men vi er selvsagt ikke fornøyd med å spille uavgjort hjemme. Vi ønsker å vinne så ofte som mulig, sier Dalglish om situasjonen.

- Selvtillit har mye å si i alt du gjør. Spillerne har vært gode i den forstand at de fortsetter å komme til sjanser. Vi hadde 27 avslutninger mot Blackburn, noe som er svært mye. Vi skal stå på videre.

- Vi har forandret på formasjonen og vi har byttet spillere. Men en ting kommer vi aldri til å forandre, og det er vår filosofi. Vi trenger kanskje hjelp fra The Kop til å blåse inn et mål for oss, eller at motstanderlagets keeper gjør en tabbe. Det vil hjelpe.

- Jeg synes vi hadde fortjent å være høyere på tabellen, men du må jobbe for å komme høyere, ikke prate om det. Vårt mål etter nyttår er å bygge videre på den jobben vi allerede har gjort. Vi har gjort svært mye arbeid allerede, som vi er veldig godt fornøyd med.