- Maxi var utrolig

Formspilleren Dirk Kuyt var rundhåndet med rosen etter 5-0 mot Birmingham. Nederlenderen mener at sjansene for spill i Europa til neste sesong blir stadig bedre.

- Jeg synes Maxi var utrolig, forteller Dirk til liverpoolfc.tv. – Det må være vanskelig for ham å ikke være involvert i hver kamp for øyeblikket, men når manageren ga ham en sjanse scoret han ikke bare et mål men tre. Det var fine mål også og alle er glade på hans vegne.

- Vi gjorde en glimrende kamp. Vi presset dem helt fra start. Jeg leste i programmet før kampen at det har vært en stund siden vi slo dem, slik at det var godt å stoppe den statistikken. Enda viktigere var det at vi fortsatte å spille hele kampen ut.

Dirk Kuyt scoret selv et hattrick nylig mot Manchester U, og har nå nettet syv ganger på de siste seks kampene i Premier League.

- Vi snakket ikke om hvem som hadde det beste, men vi prøvde å telle hvor mange meter fra mål scoringene kom for hvert hattrick, gliser Kuyt når han tenker på nettkjenninger fra ham og Maxi som kom fra kort hold og gjerne returer. – Jeg tror ikke det var mye som skilte.

- Jeg føler meg bra for øyeblikket og har fått mye selvtillit fra manageren. Det gjelder ikke bare meg, men for hele laget. Vi spiller godt og trives med vår fotball. For min egen del er jeg meget fornøyd. Jeg spilte på topp sammen med Luis (Suarez) og det gikk bra igjen. Jeg var virkelig fornøyd over å score enda et mål.

- Det er godt å se at lokale gutter er involvert, men det er også fint å se at de spiller så bra, fortsetter nederlenderen om scouserbackene Flanagan og Robinson. – Alle så dem spille sine første kamper. Noen ganger kan de være lettere fordi folk ikke forventer noe fra dem. Jeg synes imidlertid de igjen var utmerket.

- Det er nesten synd på Jay Spearing fordi ingen synes å snakke like mye om ham. Han gjør det også meget bra. Han hadde heller ikke spilt så mange kamper, men har nå fått flere fra start og har vært strålende.

- Det viktigste framover er at vi fokuserer på hva vi skal gjøre, mener Dirk Kuyt om sjansene for å kvalifisere seg for spill i Europa til neste sesong. – Vi spilte glimrende mot Birmingham og må nå sørge for å gjøre det samme neste uke mot Newcastle.

- Vi ønsker å vinne hver kamp fra nå av og ut sesongen, så får vi se hva som skjer. Sjansene våre har imidlertid blitt bedre og bedre.