- Min beste sesong

Martin Skrtel mener 2010/11 var hans beste sesong i karrieren. Midtstopperen synes han har bevist kritikerne at han besitter kvalitetene som trengs for å spille for Liverpool.

Martin Skrtel spilte samtlige minutter av Liverpools 38 ligakamper i 2010/11.
- Det er trolig min beste sesong fordi jeg har spilt hver eneste kamp, men det ville ha vært bedre dersom resultatene hadde vært bedre, sier Martin Skrtel til Liverpool Echo.

- Da jeg kom hit, snakket mange om hvordan jeg spilte. Mange sa at jeg ikke hadde kvaliteter til å spille for Liverpool.

- Mange av dem var fra Slovakia. Jeg var fast bestemt på å bevise dem at de tok feil.

- Jeg var overrasket, fordi jeg tror de burde være stolt av meg som en slovakisk spiller i en stor klubb. Men slik er Slovakia. Mange er sjalu, og det er ikke bra.

Kenny Dalglish har hjulpet til å stabilisere klubben etetr at han fikk manageransvaret i januar.
- I sitt første møte med laget fortalte Kenny oss at vi måtte stole på ham og at vi måtte ha tro på oss selv. Han ga oss selvtillit. Han er en flott mann, en hyggelig person, som forsøker å snakke med oss hele tiden.

Skrtel kom fra Zenit St. Petersburg for £6,5M i januar 2008. I begynnelsen slet han med tempoet i Premier League. I 2008/09-sesongen pådro han seg en kneskade. Et brukket mellomfotsben ødela innspurten av påfølgende sesong.
- Rafa Benítez hjalp meg. Han ga meg sjansen. Han forsøkte også å hjelpe meg på trening hver dag. Sami Hyypiä var en stor spiller og en hyggelig person. Han forsøkte alltid å snakke med meg og forklare hva jeg kunne gjøre annerledes på banen.

- Men det var ikke bare ham. Spillere som ham, Carra, Daniel Agger, Steve, Fernando, Xabi Alonso ... Jeg kan nevne hver enkelt spiller i troppen. Jeg kunne se på dem hver dag på trening og lære av dem.

Luis Suarez og Andy Carroll ble hentet inn i januar. Skrtel tror duoen kan bli vanskelig å håndtere for mange lag neste sesong.
- De er begge flotte spillere, og totalt ulike. Jeg tror de kan danne et flott makkerskap, de har vist ferdighetene sine. Jeg tenker og tror at de kommer til å vise sitt beste neste sesong.

- Det er veldig vanskelig å spille mot dem på trening. For en forsvarsspiller som meg er jeg glad for å ha dem på laget.