- Mitt beste øyeblikk i rødt

Maxi Rodriguez er henrykt over å ha scoret sitt første hattrick for klubben. Målene kom foran egne supportere på Anfield. Han glemmer ikke de stående ovasjonene han fikk fra tilskuerne da han ble byttet ut mot slutten.

Maxi Rodriguez scoret hattrick da Liverpool beseiret Birmingham 5-0 på lørdag. Argentineren doblet dermed antall fulltreffere fra tre til seks denne sesongen.
- Det er definitivt mitt beste øyeblikk i en Liverpool-trøye, uttaler Maxi Rodriguez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes det er mer spesielt fordi vi scoret mange mål, det var mitt første hattrick for klubben og også fordi jeg scoret på Anfield foran våre egne fans.

- Jeg må også si det var et stort øyeblikk da jeg ble byttet ut i siste minutt. Hele stadion ga meg en mottagelse jeg aldri kommer til å glemme. Kenny sa også at han var meget fornøyd med min opptreden, så jeg må være henrykt med hva som var en perfekt dag for meg.

Maxi Rodriguez fikk overskriftene etter kampene, men han påpeker at lagkameratene fortjener sin del av æren.
- Det er definitivt en flott følelse å score hattrick, men det handler ikke bare om at jeg scoret målene. Laget spilte meget bra, og det er det viktigste.

Rodriguez øyner nå en 5.plass for Liverpool.
- Tottenhams poengdeling betyr at vi har tettet avstanden opp til 5.plass. Vi har fortsatt en mulighet til å kvalifisere oss for Europa. Vi skal fortsette å kjempe helt frem til slutt. Forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen på en positiv måte.