- Nå må Raheem være ydmyk

Juniortrener Rodolfo Borrell kunne ikke legge skjul på at Raheem Sterling har et stort potensiale og kan bli førstelagsspiller, men nå er det viktig at han har beina planet solid på jorda.

- Jeg er virkelig fornøyd på vegne av spillerne og ikke minst Raheem, sa Borrell til LFC TV rett etter at Liverpool hadde slått Southend med 9-0 i den nasjonale juniorcupen. Fem av målene ble scoret av den glimrende 16-åringen Raheem Sterling.

- Alle kan se at han har et stort potensial, fortsatte Rodolfo Borrel om Sterling. – Nå må han imidlertid vise ydmykhet, arbeide hardt med hva han ikke er så god til. Hvis han gjør det kan han bli en god førstelagsspiller.

- Han må ikke tro at han er blitt en stjerne.

- Det er viktig at vi nå alle holder en lav profil, og fortsetter å jobbe etter å ha sugd på denne karamellen i et par dager.

- Southend har vist tidligere at de er et bra lag, men faktisk synes jeg vi spilte enda bedre mot Crystal Palace. I den kampen sløste vi med sjansene, nå var vi meget effektive og tre mål midtveis i 1.omgang gjorde det lett for oss.