- Nå må vi få orden på eget hus

Kenny Dalglish vil for første gang etter at han ble utnevnt til midlertidig manager ha aleneansvaret for det som blir prestert, når de røde tar den korte turen opp til Blackpool i kveld.

Foran cupkampen mot Manchester United sist søndag var det Sammy Lee og Mike Kelly som hadde ansvaret for forberedelsene til kampen. King Kennys første oppgave blir å få slutt på den dårlige resultatrekken, som blant annet inkluderer fem tap på de åtte siste ligakampene. Liverpool ligger bare fire poeng over nedrykksplass før kveldens match.

- Nå må vi få orden på eget hus. Vi har hentet inn Steve Clarke, og ting begynner å komme i orden. Vi sørget for at Sammy Lee fikk vite at han skulle fortsette i sin jobb på et tidlig tidspunkt. De andre folkene som er viktige for oss er folk som allerede er her, og vi skal ta vare på dem, sier Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Nå skal vi få stab og spillere til å jobbe sammen. Folk kjenner hverandre, og vil gjøre sitt ytterste for at ting skal fungere, legger han til.

I kveldens kamp på Bloomfield Road vil Premier Leagues nest dårligste bortelag møte det svakeste hjemmelaget. Men Blackpool kan vise til at de har spilt færre hjemmekamper enn alle andre.

Blackpool vant sensasjonelt 2-1 på Anfield i oktober. En match man kanskje kan beskrive som begynnelsen på slutten for Roy Hodgson. Det var nemlig under den kampen man første gang kunne høre «Dalglish, Dalglish» fra tribunen.

- De kom hit og vant fortjent 2-1. Men nå reiser vi opp til dem for å få med oss et godt resultat. Jeg har full respekt for dem, og hva de har oppnådd er fantastisk, med den starten de har hatt. De har vært et friskt pust ute på banen. De fortjener honnør for måten de har gått til verks på. Vi må være på tå hev, slik at de ikke slår oss igjen.

- Vi trenger positive resultater, og det er viktig at vi ikke utvikler et bortekompleks. Det handler om å ha den rette innstillingen. Dersom vi kjemper god nok, og viser den samme viljen som vi gjorde på søndag, vil det gå bra.